Ако закупеният продукт не отговаря на Вашите очакванията, в срок от 14 календарни дни може да го върнете или замените с друг. Той трябва да бъде със запазен добър търговски вид - да не е  употребяван, мръсен, почистван с перилни препарати, както не трябва да има никакви миризми, с оригинална опаковка и етикети. В случаите, когато изброените по-горе условия не са спазени MAESTRA  запазва правото си да не приеме обратно върната стока и тя ще бъде изпратена обратно на ПОТРЕБИТЕЛЯ за негова сметка.

Замяна или връщане на арткул не може да бъде одобрено и в случаите, когато същият е бил нарочно изработен по зададени от Вас размери , защото се предполага, че той не отговаря на стандартите за оразмеряване и/или е видоизменен, в несъответствие с дизайна на артикула.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта, като се спазват условията изброени по - горе. В случаите на неспазване на тези  условия  MAESTRA запазва правото си да не приеме обратно върната стока! Разходите за пратките в случай на замяна на стоката са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ. Същевременно Ви информираме, че не приемаме пратки, изпратени до нас с наложен платеж!

Куриерските услуги по връщането и замяната на артикул става винаги за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ!

(Моля, използвайте формуляра за смяна на продукт при необходимост.)